Groznica disko večeri

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Groznica disko večeri

Mladi Srbi Sidneja su se i ovog 25. decembra u Srpskom centru u Bonirigu na disko večeri. Dugo se neguju ova okupljanja, tokom kojih se uživa u muzici iz devedesetih godina, koju je volela i generacija koja je i započela ovu tradiciju.

Dragica Zeljković, sadašnji menadžer kluba, u to vreme je u klubu bila posetilac i slušala tu muziku sa društvom koje je i sada redovno na disko večerima. Ona je sada u prilici da to veče osmisli i da napravi što bolju atmosferu. I ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << puta klupske prostorije bile su pune mladog sveta srpskog porekla, koji je uglavnom rođen u Australiji, ali primetili smo i one druge, koji su došli u poslednjem izbegličkom talasu. Zadovoljstvo je bilo videti toliki broj mladih koji su pokazivali radost ponovnih susreta sa starim znancima.

- Zbog proslave katoličke Badnje večeri i Božića i u Australiji je tog dana sve zatvoreno, pa smo došli na ideju da se baš tada skupimo pošto ćemo naš Božić proslaviti u krugu porodice. Kad je već neradan dan, ustanovili smo tradiciju okupljanja. Tako je sve počelo... Nedavno mi je prišao naš di-džej Riki i dao ideju da pozovemo di-džej Mišu, koji se dugo bavi tim poslom, od koga su kasnije mnogi učili, da se opet okupimo ove večeri... Kao što vidite, mnogi od nas su ponovo ovde.

I zaista, mnogi su došli, sreli stare i našli nove drugari. Osmesi na licima mladih ljudi svakome daju nadu.Velika sala Srpskog centra bila je adaptirana za disko atmosferu. Svetla su napravila atmosferu kao u najmodernijim diskotekama, pa su mladi zaista uživali.

- Svakoj generaciji treba omogućiti da se zabavi na svoj način i mi ćemo se potruditi da i ubuduće pomognemo našim mladima - rekla nam je Dragica Zeljković, menadžerka kluba iz Boniriga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.