Grom udario u crkvu u Malaviju, osmoro mrtvih

Izvor: Blic, 28.Dec.2013, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grom udario u crkvu u Malaviju, osmoro mrtvih

U prestonici Malavija Lilongveu je u udaru groma u jednu crkvu poginulo osmoro ljudi, uključujući jedno dete, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja u toj zemlji.

Upravnik hitne službe Čarls Mvansambo je za agenciju AFP izjavio: "Vernici su prisustvovali misi kad je u crkvu udario grom. Kad je osmoro žrtava bilo dovezeno iz Adventističke crkve sedmog dana u bolnicu 'Kamuzu', svi su već bili mrtvi", prenela je agencija AFP.

Mvansambo je dodao i da se jedna osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nalazi na odeljenju intenzivne nege, dok je još 40 ljudi zadržano na posmatranju ili pušteno na kućno lečenje.

Od početka kišne sezone u Malaviju prošlog meseca je u tri odvojena incidenta od udara groma već poginulo troje ljudi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grom udario u crkvu, osmoro mrtvih!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2013, 11:56

U prestonici Malavija Lilongveu je u udaru groma u jednu crkvu poginulo osmoro ljudi, uključujući jedno dete, saopštilo je Ministarstvo zdravlja u toj zemlji...Upravnik hitne službe Čarls Mvansambo je za agenciju AFP izjavio:..- Vernici su prisustvovali misi kad je u crkvu udario grom. Kad je osmoro...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.