Grom ubio dječaka u Sjenici

Izvor: SandzakPress.net, 06.Jun.2021, 19:04

Grom ubio dječaka u Sjenici

Dječak iz Sjenice, star 14 godina, preminuo je danas usled udara groma, nezvanično saznaje radio Sto plus. Prema nepotvrđenim informacijama, mališan je nastradao u ataru sela Žitniće, oko 17 časova, dok je čuvao stoku. Kako nezvanično saznajemo, dječak je preminuo na licu mjesta, a smrt su konstatovali ljekari sjeničkog Doma zdravlja. Radiostoplus.com The post Grom ubio dječaka u Sjenici appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grom ubio dečaka u Sjenici

Izvor: N1 televizija, 06.Jun.2021

Dečak iz Sjenice, star 14 godina, preminuo je danas usled udara groma.

Nastavak na N1 televizija...

Sjenica, dečak nastradao od udara groma

Izvor: RTS, 06.Jun.2021

Petnaestogodišnji dečak nastradao je danas u selu Žitnice kod Sjenice od udara groma. . Dečaka je udario grom dok je čuvao stoku, potvrđeno je RTS-u u policiji u Novom Pazaru..Preminuo je na licu mesta, a lekari u Domu zdravlja u Sjenici, gde je dečak prebačen, mogli...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.