Grom pobio ljude na plaži

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grom pobio ljude na plaži

U udaru groma na plaži u gradu Vilja Gesel u Argentini poginulo je troje ljudi, a više od 20 ih je povređeno, javili su danas lokalni mediji.

Neobična nesreća u Argentini

Prema pojedinim izveštajima, žrtve su se sklonile od oluje kada ih je udario grom. Veliki broj povređenih zadobio je teže opekotine. Dve osobe teže su povređene.

 

"Većina povređenih je izvan životne opasnosti, ali su dve starije žene smeštene na Odeljenje intenzivne njege", rekao je direktor bolnice Huan Kamoro.

 

Grad Vilja Gesel udaljen je oko 300 kilometara od Buenos Ajresa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grom ubio troje, povredio 15 ljudi na plažu u Argentini

Izvor: Blic, 10.Jan.2014

U udaru munje na plaži u gradu Vilja Gesel u Argentini poginulo je troje ljudi, a više od 20 ih je povređeno, javili su lokalni mediji. Prema pojedinim izveštajima, žrtve su se sklonile od oluje kada ih je udarila munja. ..Plažu Vilju Geselj, u provinciji u Buenos Ajresu, napustila je većina ljudi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.