Grobno mesto pored Merilin Monro na prodaju

Izvor: Blic, 16.Avg.2009, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobno mesto pored Merilin Monro na prodaju

Grobno mesto koje se nalazi odmah iznad mesta na kojem počiva holivudska legenda Merilin Monro ponuđeno je na prodaju na onlajn sajtu eBay po ceni od 500.000 dolara.



U tom grobu u Vestvud vilidžu u Los Anđelesu počiva izvesni Ričard Pončer koji je imao 81 godinu kad je umro pre 23 godine. Njegova udovica je sada odlučila da izmesti pokojnika jer joj je potreban novac za održavanje kuće od 1,6 miliona dolara na Beverli Hilsu.

"Ovo je jedinstvena prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u životu da večnost provedete iznad Merilin Monro", navodi se u oglasu Elsi Pončer.

Udovica je Los Anđeles tajmsu ispričala da je njen muž, preduzetnik koji je dobro poznavao čikaško podzemlje, grobno mesto kupio 1954. od bivšeg muža filmske zvezde Džoa Dimađa.

Hju Hefner, osnivač i vlasnik magazina Plejboj, kupio je 1992. grobno mesto pored Merilin Monro koje je platio 75.000 dolara.

Upravnik groblja na kojem počivaju i Natali Vud, Truman Kapoti i Fara Foset ponudio je onima koji ne mogu da odvoje 500.000 dolara, mesto dva reda dalje od seks simbola za - 250.000 dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.