Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2017, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greškom objavili fotografiju Aleka Boldvina umjesto Trampa

Dominikanski list El Nacional izvinio se danas pošto je greškom objavljen snimak glumca Aleka Boldvina kao američkog predsjednika pored fotografije premijera Izraela Benjamina Netanjahua.

Boldvin je u emisiji "Saterdej najt lajv" (Saturday Night Live) imitirao Trampa, pa je list greškom preuzeo taj snimak umjesto fotografije predsjednika SAD i objavio ga uz članak o jevrejskim naseljima.

El Nacional se izvinio čitateljima i "svima koji su pogođeni", javio je Bi-Bi-Si >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << (BBC).

U saopštenju je navedeno da Boldvinova fotografija objavljena na 19. strani i da niko od zaposlenih nije primijetio grešku, prenio je Gardijan.

Ipak, Trampu emisija "Saterdej najt lajv" nije omiljena. On je na društvenoj mreži Tviter napisao da Boldvinove imitacije "ne mogu biti gore", dodavši da je izbor glumaca u toj emisiji "užasan".

(NN, beta)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.