Grenel je budala

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 11:48

"Grenel je budala"

Priština -- Američki analitičar Danijel Server izjavio je da smatra da predstavništvo Prištine u Izraelu ne bi trebalo da bude otvoreno u Jerusalimu.

Server, inače albanski lobista, rekao je za TV Dukađini, da je to njegov lični stav i naveo da je glavno priznanje Izraela, jer "to nešto vredi", prenosi portal Ekonomija onlajn.

Govoreći o izaslaniku bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Ričarda Grenela, rekao je da je on uticao na rušenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlade Aljbina Kurtija prošle godine i nazvao ga "budalom".

"Grenel ne voli Kurtija, jer je insistirao na reciprocitetu u odnosima sa Srbijom, mada je pokazao i određenu fleksibilnost u pogledu carina. Grenel je budala. Naporno je radio na uklanjanju Kurtija sa mesta premijera prošli put. Ipak, to je pomoglo Kurtiju da ostvari veliku pobedu", rekao je Server.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"GRENEL JE BUDALA" Server: Radio je na uklanjaju Kurtija, i tako mu pomogao da ostvari pobedu

Izvor: Blic, 08.Mar.2021

Predstavništvo Prištine u Izraelu ne bi trebalo da bude otvoreno u Jerusalimu, kaže američki analitičar i profesor Danijel Server.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.