Grenel: Mustafa je hrabar lider

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grenel: Mustafa je hrabar lider

Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog između Kosova i Srbije, Ričard Grenel, napisao je na Tviteru da bi ukidanje takse bio dobar početak i da nema ekonomskog napretka dok se ne ukine taksa.
Grenel ovo napisao kao komentar na objavu lidera Demokratskog saveza Kosova Ise Mustafe, koji je, na istoj društvenoj mreži, rekao da je od početka tvrdio da taksa koju je uvela Haradinajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vlada "nije imala ekonomsko opravdanje, već bila mera zaštite neuspeha, posebno u spoljnoj politici".

Mustafa je napisao i da se nada da će Skupština Kosova u ponedeljak podržati premijera Aljbina Kurtija da se taksa ukine. Onako kako Sjedinjene Države zahtevaju, dodao je Mustafa.
"Veoma dobra objava. Isa Mustafa je hrabar lider. Ukidanje takse sutra bi bio sjajan početak za napredak koji bi brzo usledio. Ali nema napretka u ekonomskom razvoju dok se taksa ne ukine", poručio je Grenel.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grenel: Mustafa je hrabar lider

Izvor: Danas, 01.Mar.2020

Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog između Kosova i Srbije Ričard Grenel napisao je danas na Tviteru da bi ukidanje takse bio dobar početak i da nema ekonomskog napretka dok se ne ukine taksa.

Nastavak na Danas...

Grenel: Nema ekonomskog napretka dok se ne ukinu takse

Izvor: VOA, 01.Mar.2020

Specijalni izaslanik Bele kuće za pregovore Srbije i Kosova Ričard Grenel pohvalio je lidera Demokratskog saveza Kosova Isu Mustafu, zato što se založio za ukidanje takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine. "Isa Mustafa je hrabar lider. Ukidanje taksi sutra bio bi odličan...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.