Grejanje počelo, radijatori hladni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2012, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje počelo, radijatori hladni

NOVI SAD -

Grejna sezona u Novom Sadu počela je pre nedelju dana, a neki stanovi i dalje su hladni.

Uprkos temperaturama iznad proseka, hladni radijatori ne prijaju građanima, s obzirom na to da su noću temperature niže i do 15 stepeni nego tokom dana.

U međuvremenu, Gradsko veće je odobrilo zahtev Novosadske toplene za poskupljenje, te će se Novosađanima od 1. novembra grejanje obračunavati po novoj, za 14 odsto, višoj ceni.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Servisne informacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2012, 06:43

NOVI SAD -..Danas će u Novom Sadu biti sunčano i vedro sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 20°C. Vlažnost vazduha iznosi 79%, a brzina vetra 2m/s...Zbog radova na mreži, struja će biti isključena u sledećim ulicama: Ilije Birčanina 1 i 3; Branka Bajića 34-42, kao i Crpka i salaš Šajkaška...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.