Grejanje i posle 15. aprila, ako treba i posle 3. maja

Izvor: B92, 14.Apr.2021, 15:39

Grejanje i posle 15. aprila, ako treba i posle 3. maja

Grejanje se zvanično završava 15. aprila, ali sve dok budu niske temeprature kotlovi će raditi punom parom, rekao je direktor JKP Beogradske elektrane Rade Basta.

"Ako i posle 3. maja, do kada smo po Odluci o snabdevanju u obavezi da isporučujemo toplotnu energiju , bude hladnih dana, u dogovoru sa čelnicima grada Beograda grejanje će biti nastavljeno", naveo je Basta u saopštenju.

Kako kaže, kada se ugase kotlovi, to preduzeće će biti spremno da "odmah zasuče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rukave" i krene sa remontom proizvodnih i dsitributivnih postrojenja.

"Čekaju nas obimni i radovi na toplotnim izvbrima i toplovodnoj mreži. Pred nama je realizacija zahtevnih i velikih projekata i mi ćemo ih na najbolji moguići način ostvariti", reako je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.