Grejanje i noću zbog niskih temperatura

Izvor: Megafon.co, 18.Dec.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje i noću zbog niskih temperatura

Svi toplotni izvori startovali su na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije. Gradska toplana Niš će 19. decembra preći na isporuku toplotne energije i u toku dana i u toku noći zbog najave RHMZ-a da će u narednim danima temperatura dostizati  -5° C. Ovaj sistem grejanja će trajati do 20. decembra u 22 časa. Ovakav režim rada treba da spreči leđenje vodovodnih i elektro instalacija. Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja će i danas biti korisnici na adresama >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a. Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ulici Blagoja Parovića br. 3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.
U Nišu za utorak, 18. decembar, JKP Parking servis planirao je radove na javnom osvetljenju – radiće se na zameni sijalica na teritoriji GO Medijana i GO Palilula, kao i na postavljanju novogodišnje dekoracije; biće obavljen redovni obilazak semaforskih; radiće se na otklanjanju kvara i na saniranju štete na semaforskoj raskrsnici ulica Branko Miljković – Đerdapska; postaviće se zaštitnička pešačka ograda u ulici Bubanjskih heroja kao i vertikalne signalizacije po nalozima i radiće se na postavljanju novogodišnje dekoracije.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.