Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2023, 13:58

Grbović u Gračanici: PSG podržao sporazum jer uvažava realnost na terenu

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je danas u Gračanici da je pokret podržao okvir sporazuma postignutog u Briselu, jer smatra da u velikoj meri uvažava realnost na terenu i da postoje otvorena pitanja značajna za Srbe kao što je pitanje Zajednice srpskih opština i zaštita kulturne i verske baštine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pokret slobodnih građana podržao francusko-nemački sporazum

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2023

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović rekao je danas da je njegova stranka podržala okvir sporazuma za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine postignut u Briselu jer smatra da on "u velikoj meri uvažava realnost na terenu", ali i činjenicu da postoje otvorena pitanja značajna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.