Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2020, 10:32

Granica otvorena, Hrvati ponovno idu u šoping u Srbiju

OSIJEK - S obzirom na to da je Srbija otvorila granicu, Hrvati mogu nesmetano i bez ograničenja da putuju tamo i nazad, a Slavonci su počeli da koriste tu mogućnost i krenuli po osnovne namirnice u jeftinije srpske trgovine, navodi se u reportaži hrvatske televizije RTL.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Granica otvorena, Hrvati u kupovini u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020

S obzirom da je Srbija otvorila granicu, Hrvati mogu nesmetano i bez ograničenja da putuju tamo i nazad, a Slavonci su počeli da koriste tu mogućnost i krenuli po osnovne namirnice u jeftinije srpske trgovine, navodi se u reportaži hrvatske televizije RTL...Hrvati mogu put Srbije po gotovo istim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ZA HRVATE JE SRBIJA OPET ELDORADO: Komšije pohrlile preko granice i oplevile srpske trgovine! Evo šta je najtraženije!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2020

Nakon što je Srbija otvorila granicu, Hrvati su ponovno krenuli u kupovinu u susednu zemlju, gde najviše kupuju cigarete, lekove, ali i pivo i druge potrepštine, javlja hrvatski RTL.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.