Grand magazin istražuje: U čemu je razlika između lepote i seksepila?

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grand magazin istražuje: U čemu je razlika između lepote i seksepila?

Kada je neko lep on nije nužno i seksepilan. Isto kao što seksepilan može biti i neko ko nije lep.

Seksepil je stanje duha i harizme, a lepota je samo prijatna spoljašnjost. Seksepil govori, dok lepota može i da ćuti.

Da li ste znali da žena koja može jasno i glasno da izrazi svoje emocije žena sa kojom seks nikada neće biti dosadan, pa čak ni kada zaljubljenost prođe?

Na temu seksipila i lepote, u današnjoj emisiji "Grand magazin" pričaće voditeljke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ivana Đorđević i Maja Nenadić. Pokušaće da sa gledaocima kraj malih ekrana i sa gostima u studiju proniknu u sličnosti i razlike ova dva pojma.

Ugostiće između ostalog Sašu Plećevića - dr Feelgooda, Marinu Visković, TIjanu Milentijević, glumce Žarka Stepanova i Jovanu Petronijević...

Uz obilje muzike i vesti iz sveta estrade, Grand magazin će otpočeti sa rubrikom Muzička ličnost dana - što će ovog ponedeljka biti rok grupa "Kerber".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.