Izvor: Piplmetar.rs, 24.Mar.2024, 21:30

Grand Theft Auto VI premijera planirana za 2025. godinu je pod znakom pitanja

Rockstar Games radi na tome da Grand Theft Auto VI izda početkom 2025, kako je objavio u tizeru prošlog decembra, ali navodno postoje određeni problemi u proizvodnji koji uzrokuju kašnjenje, tako da ga možda ni do kraja 2025. nećemo videti. Štaviše, verovatno je da rok za izlazak GTA VI bude početkom 2026. godine.
Iako je pomak na 2026. godinu opcija samo za neplanirane „hitne slučajeve”, situacija se može promeniti, naglašava najnoviji izveštaj sajta Kotaku.
Za sada, Rockstar Games planovi zvanično ostaju nepromenjeni, ali se odluke o datumima izlaska često donose u poslednjem trenutku. Kao deo napora da GTA VI bude objavljen na vreme, kompanija zahteva povratak svih zaposlenih u kancelarije sa punim radnim vremenom...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kada izlati GTA 6? Ne tako skoro

Izvor: Domino Magazin, 25.Mar.2024, 08:33

Kada izlati GTA 6? Ne tako skoro kao što su se mnogi nadali. Grand Theft Auto VI je navodno do sada bio planiran za izdanje u prvoj polivini 2025. godne: Ali, premijera bi mogla bi da bude odložena do 2026. godine. Kotaku piše da razvoj igre značajno kasni. I to nije prva takva vest. Bloomberg […] The...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.