Grafit iz filma Ko to tamo peva osvanuo čak u Sao Paolu

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafit iz filma "Ko to tamo peva" osvanuo čak u Sao Paolu

Grafit na kome su oslikani glumci kultnog jugoslovenskog film “Ko to tamo peva” osvanuo je na zidu zdrade u Sao Paolu. Crtež je nastao saradnjom beogradskog i brazilskog umetnika, javlja Telegraf. Beogradski crtač Artez i lokalni umetnik Paulo Ito, koji je ljubitelj našeg filma, svoje omiljene likove sprejevima su oslikali na malom zidu brazilskog velegrada. - Kada je čuo da sam iz Srbije, rekao mi je da je lud za našom kinematografijom. Ispostavilo se da mu je film Dušana Kovačevića “Ko to tamo peva” jedan od omiljenih – rekao je Artez. Beograđanin je s Paulom nakon toga vrlo brzo došao na ideju da na sebi svojstven način naprave omaž Pavlu Vuisiću.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USRED BRAZILA: Grafit Beograđanina iz “Ko to tamo peva” osvanuo u Sao Paolu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2013

Beogradski crtač Artez i lokalni umetnik Paulo Ito, koji je ljubitelj našeg filma, svoje omiljene likove sprejevima su oslikali na malom zidu brazilskog velegrada

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.