Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2018, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelniku Zvornika prvi 'Pasoš Srpske'

ZVORNIK /- Prvi "Pasoš Republike Srpske" u Zvorniku biće dodijeljen gradonačelniku Zoranu Stevanoviću, najavili su danas Mladi socijaldemokrati Zvornika.

"Pasoš Republike Srpske" Stevanoviću će biti dodijeljen sutra na platou ispred Narodne biblioteke u Zvorniku, povodom obilježavanja 9. januara – Dana Republike Srpske.

Mladi socijaldemokrati Zvornika najavili su da će Dan Republike obilježiti pokretanjem informatitvne kampanje o znamenitostima i ljepotama >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Republike Srpske, tokom koje će promovisati i "Pasoš Republike Srpske".

Oni su pozvali građane da im se pridruže na platou ispred Narodne biblioteke kako bi zajednički pokazali koliko je svima važna Republike Srpske i njen rođendan.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Luki Petroviću uručen prvi "Pasoš Republike Srpske"

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jan.2018, 12:50

TREBINJE - Mladi socijaldemokrati (MSD) iz Trebinja danas su, povodom obilježavanja Dana Republike, uručili gradonačelniku Luki Petroviću prvi "Pasoš Republike Srpske", publikaciju u kojoj se nalaze nazivi svih gradova i opština u Srpskoj, kao i 12 najatraktivnijih turističkih potencijala u Srpskoj...Ovaj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.