Gradonačelnik iz obdaništa

Izvor: Mondo, 13.Maj.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik iz obdaništa

Četvorogodišnjak je izabran za gradonačelnika Dorseta u Minesoti.

Četvorogodišnji Bobi Tafts izabran je za gradonačelnika gradića čija je populacija samo 22 stanovnika.

Gradonačelnici se u Dorsetu biraju na lokalnom festivalu, gde za dolar možete da ubacite svoje ime u šešir iz kojeg se vadi papirić sa imenom budućeg glavnog u gradu.

Gradonačelnik Tafts je, prema meštanima, potpuno vatren, obožava pecanje, ne stidi se da kaže sve što misli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << veliku pažnju poklanja bezbednosti u saobraćaju...

Bobi je lokalnoj štampi rekao i da ima devojku, izvesnu Sofi, mada nije poznato da li "prva dama" zna da je gradonačelnik zaljubljen u nju.

Pogledajte.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Četvorogodišnjak kao gradonačelnik (VIDEO)

Izvor: B92, 13.Maj.2013

Američki grad Dorset je dobio novog gradonačelnika, a to je četvorogodišnji dečak Bobi...Svake godine se u Dorsetu u Minesoti izvuče ime jedne osobe iz šešira, koja u narednih 12 meseci vrši funkciju gradonačelnika...Ove godine je gradonačelnik četvorogodišnji dečak Bobi Tufts...Gradonačelnik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.