Gradonačelnik: Od 57 testiranih u Boru 26 pozitivno na koronavirus

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Apr.2020, 23:42

Gradonačelnik: Od 57 testiranih u Boru 26 pozitivno na koronavirus

Od 57 građana Bora koji su prethodnih dana bili testirani na koronavirus, njih čak 26 su pozitivni, rekao je večeras gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

On je, na vanrednoj konferenciji za novinare, rekao da će svi pacijenti kod kojih je utvrđeno prisustvo koronavirusa biti izolovani, a nakon dodatnog pregleda upućeni na Infektivnu kliniku u Nišu.

"Sutra očekujemo rezultate još devet testiranih pacijenata, dok je danas testrano još njih 15. Ovo su teški >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << trenuci za Bor i plašim se da ovo ne bude početak velike epidemije u Boru", rekao je Milikić.

On je apelovao da Borani povedu računa sa kim kontaktiraju i da se strogo pridržavaju mere zaštite.

Kako saznaje sajt istmedia.rs, oko 20 pozitivnih na Covid-19 su pripadnici Policijske uprave u Boru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.