Gradonačelnik Novog Sada Đurić: 2.500 stabala oboreno ili polomljeno u gradu, tražimo hitan PLAN sanacije i rekonstrukcije zelenila

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 14:33

Gradonačelnik Novog Sada Đurić: 2.500 stabala oboreno ili polomljeno u gradu, tražimo hitan PLAN sanacije i rekonstrukcije zelenila

Gradonačelnik Novog Sada oglasio se na svom instagram profilu

Po poslednjim procenama preko 2.500 stabala je oboreno ili polomljeno na teritoriji Grada Novog Sada, a gradonačelnik Milan Đurić ovim povodom oglasio se i na svom Instagram profilu.

- Naložili smo Gradskoj upravi za zaštitu životne sredine da što pre iznese plan sanacije i rekonstrukcije zelenila koje je oštećeno tokom dva dana nepogoda koje su nas zadesile.

Takođe smo zadužili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njih da zajedno sa Upravom za finansije iznađu sredstva i da naprave kratkoročan i srednjoročan plan, da se uključi struka, da formiraju stručni tim.

A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

Potom da se otvori jedan račun, javlja nam se puno ljudi, hoće da doniraju sredstva i da učestvuju u obnovi zelenila Novog Sada. To nas očekuje u narednom periodu.

Na jesen ćemo organizovati veliku akciju u Novom Sadu da nastavimo dalje, iz godine u godinu da povećavamo naš zeleni fond.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.