Građevinska sezona nastavljena u Užicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2020, 16:56

Građevinska sezona nastavljena u Užicu

Građevinski radovi na realizaciji većih investicija u Užicu u proteklih mesec i po dana i pored vanrednog stanja nisu bili u prekidu, a posle odluke Vlade Srbije i sastanaka na nivou grada odlučeno je da se nastave radovi na svih 28 gradilišta, koliko ih je trenutno u Užicu.

Direktor JP "Užice razvoj“ Nikola Maskimović navodi da se privode kraju radovi na investicijama koje finansiraju grad i ministarstva.

"Za projekte koje finansiraju ministarstva dostavljali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo sedmične izveštaje o realizaciji, stepenu izvršenosti samih projekata jer postoje rokovi u kojima se ti projekti moraju završiti. Završava se start up centar i komandno-obrazovni centar za visoko obrazovanje u Krčagovu. Takođe, nastavljamo i radove na sportskoj hali u Krčagovu i hali za sportske aktivnosti u školi u Sevojnu ,kao i projekte koje finansira Grad Užice u dogovoru sa izvođačima", rekao je Maksimović.

"Nastavljeni su kompletni radovi u Ulici Ive Andrića na izgradnji kišne kanalizacije. Uporedo sa tim radovima, izvode se i radovi na izmeštanju azbestnih vodovodnih cevi koje finansira JKP „Vodovod“. Vrednosti dosadaših radova iznosila je 15,5 miliona dinara, 13 miliona dinara za kišnu kanalizaciju i 2,5 miliona dinara koštala je zamena azbestnih cevi. Nakon završetka svih tih radova očekujemo da u narednom periodu JKP Niskogradnja odradi poslove asfaltiranja ulice u punom profilu”, ističe Maksimović .

U naselju Turica uskoro počinju radovi na izgradnji fekalnog kolektora, trenutno se vrši nabavka cevi, a radovi će početi u narednih desetak dana.

"Očekujemo da će Karađorđeva ulica uskoro biti asfaltirana, izvršiće se asfaltiranje u dva sloja i uradiće se novi trotoari. U narednih meseca dana Užice će biti veliko gradilište, biće angažovani svi raspoloživi izvođači kako bi radovi bilo što pre završeni“, ističe Maksimović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.