Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2023, 12:30

Građanima ponovo dostupni pregledi na Vojno medicinskoj akademiji

Vojnomedicinska akademija ponovo je uvela dopunski rad ove vojnozdravstvene ustanove namenjen zainteresovanim građanima koji žele preglede i usluge lekara VMA po komercijalnim uslovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OD SADA SVI MOŽETE DA SE LEČITE NA VMA, ALI UZ JEDAN USLOV! Vojnomedicinska akademija uvela dopunski rad: Pogledajte detaljan CENOVNIK i kako da zakažete pregled (Foto)

Izvor: Blic, 06.Apr.2023

Vojnomedicinska akademija ponovo je uvela dopunski rad ove vojnozdravstvene ustanove namenjen zainteresovanim građanima koji žele preglede i usluge lekara VMA po komercijalnim uslovima. Pregledi, koji se od ponedeljka do četvrtka od 15.30 do 19 časova obavljaju u preko 20 specijalističkih i supspecijalističkih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.