Građani zgroženi: Prodaju majice sa likom dečaka ubice iz Ribnikara FOTO

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 12:27

Građani zgroženi: Prodaju majice sa likom dečaka ubice iz Ribnikara FOTO

Na jednoj poznatoj internet platformi oglašene su majice sa likom dečaka osumnjičenog da je 3. maja počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Ove skandalozne majice, uznemirile su građane koji posećuju ovaj sajt.

"Poznata platforma za suvenire izbacila je majice sa likom dečaka ubice, koje nose nasmejani modeli i koštaju dvadesetak evra. Kad me kap nije strefila! Mislila sam da se neko neumesno šali", prenosi Kurir reči jedne korisinice ovog popularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sajta.

"Cena klasične majice kratkih rukava je 16,29 dolara, dok je cena majice dugih rukava 24,59 dolara. Postoje i skuplje vraijante, jedna je majica za trening i košta 28 dolara, a druga je dugačka majica i cena joj je 29 dolara po komadu", objašnjava izvor Kurira i dodaje da su u ovim majicama fotografisani modeli, devojke i muškarci.

Na sajtu je navedeno da se ovaj proizvod može isporučiti i kupcima u Srbiji, a rok isporuke je desetak dana.

"Takođe, navedeni su i uslovi vraćanja proizvoda ukoliko kupac nije zadovoljan", objašnjava sagovornik za Kurir. Ovo, inače, nije prvi put da dečaka veličaju na društvenim mrežama i da se "dive" njegovom krvavom pohodu u kojem je ubio svoje drugare.

On je, da podestimo, kobnog dana ubio devetoro dece iz škole i čuvara koji je pokušao da mu pomogne, Dragana V. i ranio petoro dece među kojima je bio i njegov najbolji drug. Dečak je prvo ubio Dragana, pa dežurne učenice i devojčicu koja je u trenutku izlazila iz toaleta, a onda ušao u učionicu svog odeljenja gde je ubio još petoro dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majice sa likom dječaka ubice prodaju kao suvenir

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jul.2023

BEOGRAD - Na jednoj poznatoj internet platformi za prodaju suvenira, oglašene su majice sa likom dječaka Koste K. (13), osumnjičenog da je 3. maja počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.