Građani su upozorili: Vesić naložio da se sanira oštećena cev

Izvor: B92, 07.Maj.2021, 09:45

"Građani su upozorili": Vesić naložio da se sanira oštećena cev

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić naložio je danas Beogradskom vodovodu da sanira cev koja se nalazi ispod Pančevačkog mosta i koja je pukla.

Na ovom prostoru se, inače, nalazi deo vodovoda koji vodom snabdeva levu obalu Dunava. Vesić je tokom gostovanja na Studiju B direktno pozvao direktora BVК Strahinju Danilovića, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Građani su upozorili, poslali snimak da je jedna cev pukla i da se mnogo vode sliva u reku", pojasnio je Vesić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Кako o ovome Danilović nije imao informaciju, on je poručio da će odmah poslati ekipe na teren.

"Šaljem vam snimak koji su nam poslali građani. Izađite na teren, a građane ćemo obavestiti kada budemo rešili problem", rekao je Vesić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hitna sanacija cevi ispod Pančevačkog mosta

Izvor: Blic, 07.Maj.2021

Na osnovu upozorenja građana i snimka cevi koja je pukla i iz koje se mnogo vode sliva u reku, „Beogradskom vodovodu” je hitno naloženo da sanira cev koja se nalazi ispod Pančevačkog mosta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.