Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani šalju razglednice političarima

SARAJEVO - Institut za razvoj mladih KULT za građane i građanke organizuje akciju ispisivanja i slanja razglednica predstavnicima vlasti.

Kako kažu, glas običnih građana jedva je čujan kod predstavnika vlasti, odnosno onih koje biraju, pa će ova akcija biti jedinstvena prilika da do njih dopru poruke o svakodnevnim problemima sa kojima se bh. društvo suočava.

Akcija ispisivanja i slanja razglednica biće organizovana u ponedjeljak, od 12 do 15 sati, ispred sarajevske >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << katedrale Srca Isusova.

Građani će poruke moći ispisati na posebno dizajniranim razglednicama sa crtežima koji šalju snažne poruke o gorućim problemima prosječnog bh. građanina, prvenstveno nagomilanih u oblasti privrede. Poruke će moći poslati potpuno anonimno, ali i uz vlastiti potpis, ukoliko to žele.

Na platou ispred katedrale Srca Isusova biće postavljeni poštanski sandučići u koje će građani moći ubaciti ispisane razglednice, a koje će im prethodno dijeliti volonteri Instituta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.