Građani pitaju Ljajića zašto su zbog kamera sklonili pacijente iz hodnika

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jul.2020, 12:58

Građani pitaju Ljajića zašto su zbog kamera sklonili pacijente iz hodnika

Građani pitaju Ljajića gdje su pacijneti iz hodnika koje su sklonili zbog kameraodnika koje ste sklonili zbog kamera Gepostet von Sandžak PRESS am Mittwoch, 1. Juli 2020   The post Građani pitaju Ljajića zašto su zbog kamera sklonili pacijente iz hodnika appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Đerlek – Neću kriti podatke, sinoć je umrlo troje

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jul.2020

Koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek izjavio je danas da su u posljednjih 24 sata umrle tri osobe zaražene korona virusom, dok su trenutno na liječenju u toj zdravstvenoj ustanovi 104 pacijenta. On je na konferenciji za novinare kazao da su preminuli muškarac star 57 godina i dvije...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.