Građani ispred B92 zbog Utiska

Izvor: B92, 28.Sep.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani ispred B92 zbog "Utiska"

Više stotina građana okupilo se ispred zgrade B92 zbog situacije oko emisije "Utisak nedelje".

Među prisutnima su bili obični građani, novinari, ličnosti iz javnog i političkog života, kao i predstavnici novinarskih udruženja UNS i NUNS, koji su takođe izrazili nezadovoljstvo što se emisija Olje Bećković ne emituje.

Skup je organizovan preko društvenih mreža, a na inicijativu narodnih poslanika Borka Stefanovića i Vladimira Pavićevića koji su istakli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ovo nije stranačko već građansko okuplajnje.

Skup je počeo u 21 čas, kada u uobičajenom terminu počinje "Utisak nedelje".

PR služba B92 je u petak saopštila da se emitovanje emisije “Utisak nedelje” autorke Olje Bećković i produkcijske kuće PG mreža na TV B92 odlaže do daljeg.

Zatim se glavni i odgovorni urednik informativnog programa B92 Veran Matić obratio javnosti i naveo da je pozvao na brzo nalaženje rešenja.

“Astonko” doo, većinski vlasnik kompanije B92 je u svom saopštenju odbacio tvrdnje da je emisija Utisak nedelje autorke Olje Bećković zabranjena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest zbog ukidanja "Utiska nedelje"

Izvor: Mondo, 28.Sep.2014

Nekoliko stotina građana okupilo se danas na protestu zbog ukidanja "Utiska nedelje" na B92, ispred zgrade u kojoj je smeštena ova TV...Foto: Tanjug/Oksana Toskić..Poziv na protest, koji je počeo u 21 čas, u Bulevaru dr Zorana Đinđića na Novom Beogradu, uputilo je Nezavisno udruženje novinara...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.