Građani apeluju da JP Toplana poboljša grejanje

Izvor: Blic, 18.Dec.2013, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani apeluju da JP "Toplana" poboljša grejanje

Stanari u pirotskom naselju Centrala, apeluju na Javno preduzeće "Toplana", da poboljša grejanje, kako se ne bi smrzavali.

U peticiji koju je potpisalo 222 vlasnika, traži se odgovornost rukovodstva "Toplane" i zahteva se da se ovakvo stanje popravi, u suprotnom mnogi će tražiti da budu isključeni sa daljinskog grejanja.

Peticija je upućena na gotovo sve adrese lokalnih zvaničnika, a o njoj je bilo reči i na današnjoj sednici Skupštine opštine.

Povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovog zahteva, direktor "Toplane" Radovan Nikolić je za skupštinskom govornicom rekao da će tokom dana postati ekipe montera da ustanova o kakvom problemu je reč i da će problem biti otklonjen.

Inače, Javno preduzeće "Toplana" od svojih korisnika, tačnije dužnika, potrazuje preko 100 miliona dinara. Proteklih dana je za nabavku mazuta dobilo pomoć lokalne vlasti od 9.5 miliona dinara. Ovaj novac biće dovoljan za kupovinu 6 cisterni mazuta, što će biti dovoljno do kraja decembra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žalba stanara naselja “Centrala“ na kvalitet grejanja

Izvor: juGmedia, 18.Dec.2013

PIROT – Stanari zgrada u naselju “Centrala“ uputili su protestno pismo sa potpisima 222 vlasnika stanova u kome iskazuju svoje nezadovoljstvo uslugama “Gradske toplane“ i traže da se grejanje poboljša...U pismu, pored ostalog, navode da je nekoliko hiljada gradjana u naselju “Centrala“...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.