Građani Srbije, MUP ima važno obaveštenje za vas jer se tiče ličnih karata i pasoša

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 12:48

Građani Srbije, MUP ima važno obaveštenje za vas jer se tiče ličnih karata i pasoša

Ministarstvo unutrašnjih poslova uputilo važnu informaciju građanima Srbije, koja se tiče izdavanja ID dokumenata po hitnom postupku.

Naime, kako je navedeno na sajtu MUP-a, obaveštavaju se građani Republike Srbije da u periodu od 26. 1. 2024. godine od 20.00 sati, do 31. 1. 2024. godine do 07.00 sati neće biti omogućen prijem zahteva za izdavanje ID dokumenata po hitnom postupku, niti će biti omogućeno izdavanje i obnova sertifikata, kao i deblokada PIN-a.

Razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, kako je navedeno, planirano unapređenje i prelazak na novi sistem za personalizaciju ID dokumenata.

"Prijem i obrada zahteva za izdavanje ID dokumenata u redovnom postupku će se obavljati nesmetano, i u rokovima definisanim Zakonom", zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.