Izvor: Piplmetar.rs, 27.Sep.2022, 13:31

Građani Nove Crnje pozvani da kreiraju opštinski budžet

Novocrnjani mogu svojim predlozima i sugestijama da utiču na prioritete u budžetu za narednu godinu.
Opština Nova Crnja počela je izradu buždeta za narednu godinu, a kako bi u taj proces uključila građane, na sajtu opštine ponuđen je formular u kom zaintresovani mogu popuniti nekoliko kolona. Odgovori će poslužiti opštinskim vlastima u određivanju prioriteta za 2023. godinu.
Građani mogu da zaokruže šta oni misle da je najvažnije u sledećoj godini, da li je to unapređenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << javne infrastrukture ili podrška razvoju poljoprivede i preduzetništva.
Novocrnjani mogu da se odluče i u kojoj oblasti bi voleli da se opština više angažuje, od stanovanja i urbanizma, preko komunalnih delatnosti designate obrazovanja i zaštite životne sredine.
Građani će svoje predloge i sugestije, bilo pod imenom ili anonimno, moći da pošalju designate 31. oktobra.
Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.