Građani Mitrovice ogorčeni izjavom Rame

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani Mitrovice ogorčeni izjavom Rame

Odbornik u Skupštini Opštine Severna Mitrovica Zoran Mojsilović izjavio je da su građani današnjim kupljanjem u Mitrovici poslali jasnu podršku predsedniku Vade Srbije Aleksandru Vučiću.

"Današnjim okupljanjem šaljemo podršku Vladi Sbije i premijeru Aleksandru Vučiću, koji je prihvatio nepopularan sastanak sa albanskim premijerom Edijem Ramom, koji je iskoristio to da pošalje neprimerenu poruku u pravcu rušenja suvereniteta i integriteta naše zemlje. Takav ispad >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i takvi ispadi premijera drugih zemalja moraju biti osuđeni najoštrije", rekao je Mojsilović novinarima.

Sergej Zaporožac, građanin Kosovske Mitrovice koji je sa svojim sugrađanima učestvovao u protestu, takođe je rekao da su građani okupljanjem i Mitrovici i protestnom vožnjom gradskim ulicama izrazili protest zbog izjave albanskog premijera .

"Ujedno smo dali i punu podršku politici Vlade Srbije prema Kosovu i Metohiji i stavovima koje je Aleksandar Vučić izneo danas u Beogradu nakon sastanka sa albanskim premjerom", rekao je Zaporožac.

Među okupljenim građanima bili su i predstavnici lokalnih samouprava sa severa Kosova i načelnik Kosovskomitrovičkog okruga Vaso Jelić.

Pročitajte još:

- Incident na konferenciji premijera Srbije i Albanije (FOTO, VIDEO)

- Regionalni i svetski mediji o diplomatskom incidentu

- Domaća javnost o diplomatskom incidentu na konferenciji

- Rama pozvao Srbiju da prizna nezavisnost Kosova

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.