Građani JEDNIM GESTOM Zelenoviću pokazali šta misle o njemu: Hrabar potez Šapčana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

Građani JEDNIM GESTOM Zelenoviću pokazali šta misle o njemu: Hrabar potez Šapčana (FOTO)

Da će se Nebojša Zelenović grčevito držati fotelje i svim silama pokušati da zadrži vlast, svima je bilo jasno i pre izbora održanih u junu.

Od tada je on imao ispade vezane za opstrukciju izbornog procesa, i to i regularnih i ponovljenih izbora, koji, moglo bi se reći, nikoga nisu iznenadili.

Uprkos svemu tome, građani Šapca su mu pokazali da ne žele više da žive pod njegovom torturom niti da trpe njegove laži i kriminal. Na održanim izborima, prazniku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << demokratije, Zelenović je ubedljivo izgubio.

Međutim, on je toliko navikao da bude na vlasti, jer očigledno za drugo ne zna, tako da je počeo da se samoobmanjuje.

Tako je danas, nelegalni gradonačelnik otišao  u nelegalne prostorije JP "Infrastruktura" (zgrada nema upotrebnu dozvolu) u nadi da će moći da nastavi sa lažima koje je servirao svojim sugrađanima.

On je umislio i napravio "plan" za uređenje naselja Trkalište. Postavlja se pitanje zbog čega se gospodin Zelenović toga nije setio dok je decenijama bio na vlasti u Šapcu, nego je rešio da to uradi baš sada, kada njegov mandat završen.

 I dok je predstava o "grandioznim" planovima nelegalnog gradonačelnika trebalo da se odvija nesmetano, građani Šapca su još jednom pokazali Zelenoviću da ga ne žele, da ne priznaju njegovu vlast i da je krajnje vreme da prestane da laže samog sebe i konačno ode.

Tako su direktor i svi zaposleni odlučili da pre njegovog dolaska napuste prostorije JP "Infrastruktura" i da ga ne udostoje svog prisustva.

Uprkos tome, Zelenović je "pregledao projekat" koji se, u njegovoj režiji, očigledno nikada neće ostvariti samo da bi pozirao za fotografe svojih medija.

Neko bi gospodninu Zelenoviću trebalo da objasni da ne može da krade, laže i vara svoje građane, pri tom ga nazivajući "stokom" i drugim pogrdnim imenima, a kasnije očekuje da će ga oni mirno dočekivati i ne pokazujući nikakav vid protesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.