Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2017, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani BiH Trampu: Ako su SAD prve, molimo Vas da budemo drugi (VIDEO)

SARAJEVO - Vjerovatno se sjećate kada su građani Danske snimili "promotivni" video kojim su svoju zemlju predstavili novom predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu trampu.

Nakon toga, euforija predstavljanja država Donaldu Trampu raširila se širom Evrope. Nakon Danske isto je uradila i Holandija, a njihov primjer slijedili su i građani drugih država.

Među njima su i naše komšije Hrvati. Naravno, ni građani Bosne i Hercegovine nisu bili izuzetak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pa su priredili sličnu šaljivu video poruku na Youtube-u.

U videu pod nazivom "Bosna želi dobrodošlicu Trampu - Amerika prva, Bosna druga", ističe se da je to "poruka 14 vlada iz BiH".

Video objašnjava političku situaciju na Balkanu, i Trampu je poslata poruka da zaboravi na Srbiju i Hrvatsku.

Dodaje se da bi trebalo da se izgradi zid između BiH i zemalja regiona.

Poseban akcenat stavljen je na to da je BiH zemlja "najbolje hrane, prelijepih žena, najvrednijih radnika i tri nevjerovatna predsjednika".

Autori video poruke navode da bi Trampov zid na granici s Meksikom trebalo da izgrade radnici iz BiH, "jer bi to bio najbolji zid ikada napravljen u svijetu".

Nezaobilazno je bilo da se predstavi i predivna priroda u BiH, ali i rat, bogata istorija, srednjovjekovni period u BiH, a video je zaključen molbom da "ako je Amerika prva, BiH bude barem druga".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.