Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradiška: Risto Pivač (59) pronađen mrtav u Savi

GRADIŠKA - Risto Pivač (59) iz Gornjih Karajzovaca kod Gradiške, koji je nestao 25. aprila, pronađen je mrtav u rijeci Savi i pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo.

Tijelo su oko 13.30 sati pronašli ribari u blizini savskog mosta u Gradišci i odmah su o tome obavijestili policiju.

Tijelo je nasred Save bilo zakačeno za adu, pa je na lice mjesta upućen i patrolni čamac Granične policije BiH.

Međutim, zbog plitke vode čamac graničara nije mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da priđe do tijela, pa je policija zatražila pomoć ribara koji je svojim čamcem tijelo dovukao na obalu.

Izvlačenje tijela posmatralo je na desetine građana, kao i Pivačev sin koji je na licu mjesta izvršio identifikaciju.

!Otac je 25. aprila otišao od kuće i od tada mu se izgubio svaki trag. Imao je teških zdravstvenih problema zbog kojih je govorio da će dići ruku na sebe. Nažalost, to se i obistinilo”, rekao je ožalošćeni sin.

Uviđaj na licu mjesta izvršila je kriminalistička policija i o svemu je obaviješteno Okružno tužilaštvo u Banjaluci.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.