Gradiška: Glavnom ulicom nošena zastava Srpske duga 29 metara

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradiška: Glavnom ulicom nošena zastava Srpske duga 29 metara

GRADIŠKA - Nošenjem zastave Republike Srpske duge 29 metara kroz glavnu Vidovdansku ulicu u Gradišci, organizacija Mladih socijaldemokrata Gradiška danas je svečano obilježila Dan Republike Srpske - 9. januar.

Prethodno su Mladi socijaldemokrati na štandu u centru grada građanima Gradiške dijelili majice sa natpisima "Slavimo Republiku" i razglednice, koje će građani biti u mogućnosti da pošalju OHR-u i Ustavnom sudu BiH.

Putem razglednica građani će moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da poruče visokom predstavniku u BiH i stranim sudijama Ustavnog suda BiH da idu svojim kućama i ostave građane Republike Srpske i BiH da sami brinu o svojoj sudbini.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Gradiška Denis Šulić rekao je da omladina SNSD-a petu godinu zaredom obilježava Dan Republike Srpske u Gradišci, te da je ove godine, u znak protesta zbog odluke Ustavnog suda BiH da se poslava Dana Republike proglasi neustavnom, 9. januar obilježen još svečanije.

"Želimo da pošaljemo jedinstven odgovor iz Gradiške i Republike Srpske da se Dan Republike i dalje slavi i da je Republika Srpska mjesto gdje ravnopravno mogu da žive svi ljudi, bez obzira na vjersku, nacionalnu i drugu pripadnost", naglasio je Šulić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mladi SNSD-a:Kroz Gradišku nošena zastava Srpske duga 29 metara (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2016

GRADIŠKA, TREBINJE, DOBOJ, VLASENICA- Nošenjem zastave Republike Srpske duge 29 metara kroz glavnu Vidovdansku ulicu u Gradišci, organizacija Mladih socijaldemokrata Gradiška danas je svečano obilježila Dan Republike Srpske - 9. januar...Prethodno su Mladi socijaldemokrati na štandu u centru grada...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.