Gradina: U pojasu ispod grudnjaka krijumčarila 70.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradina: U pojasu ispod grudnjaka krijumčarila 70.000 evra

Carinici su na prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja 70.000 neprijavljenih evra.

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu na izlazu iz zemlje stigao automobil "BMW" nemačkih registarskih oznaka.

Njime je putovalo dvoje nemačkih državljana turskog porekla koji su negirali da imaju bilo šta što je potrebno prijaviti prilikom prelaska granice, uključujući i novac.

Međutim prilikom detaljnog pregleda, kod putnice je u pojasu ispod grudnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pronađeno 70.000 evra.

Privremeno je, do okončanja prekršajnog postupka zadržana suma od 50.000 evra, nakon što je prethodno putnicima vraćeno po 10.000 evra, koliko se bez prijavljivanja može preneti preko granice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ispod grudnjaka skrivala 70.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2019

Pokušaj dvoje putnika da preko granice prenesu 70.000 evra, sprečili su carinici na Graničnom prelazu Gradina, a novac je pronađen u grudnjaku putnice. Putnicima je vraćeno po 10.000 evra, dok je ostatak novca zadržan.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.