Grad nudi posao mladiću izbodenom u autobusu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2012, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad nudi posao mladiću izbodenom u autobusu

Dželjil Limani, koji je napadnut i izboden u autobusu na liniji 43 pre mesec dana, od grada Beograda dobio je novčanu i medicinsku pomoć, kao i obećanje da će, kada se oporavi od povreda, dobiti posao.

Grad Beograd uplatio je Dželjilu Limaniju novčanu pomoć u iznosu od 46.000 dinara i obezbedio mu medicinsku pomoć dok je na kućnom lečenju.

Kako je u razgovoru za "Blic" rekao Limani, iz kabineta gradonačelnika Dragana Đilasa dobio je obećanje da će mu, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što se oporavi od povreda, biti obezbeđen i posao koji će moći da obavlja, s obzirom na to da mu je težak fizički rad zabranjen.

Dželjil Limani živi sam u iznajmljenom stanu i pre napada se izdržavao radeći kao građevinski radnik. Lekari su mu sada zabranili težak fizički rad u naredna četiri meseca. Od tada je bez posla i bez redovnih prihoda.

Kako kaže, izdržava ga devojka koja mu donosi hranu, a gazda stana u kojem živi izašao mu je u susret oko plaćanja stanarine. Posao koji je radio ranije verovatno više neće moći da radi, pa se nada nekom lakšem zaposlenju kako bi mogao da se izdržava.

Dželjila Limanija je 23. februara ove godine napao Miloš M. (20,) koji je bio u društvu sa Z. M. (19), u autobusu na liniji broj 43. Nakon što je čuo njegov akcenat, uz povike i pretnje na nacionalnoj osnovi, Miloš M. je izvadio nož i ubo Limanija u vrat i u potiljak.

Povređenom Limaniju odmah su u pomoć pritekli putnici iz autobusa, a nakon prijema na intenzivnu negu Urgentnog centra konstatovane su mu dve duboke ubodne rane, kao i tri uboda u pleća. Napadača, koji ima več 20 krivičnih prijava,  jedan od putnika iz autobusa je uspeo da stigne i zadrži do dolaska policije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.