Grad Pirot iz novog Prostornog plana Pirota briše sve lokacije za izgradnju MHE na Staroj planini

Izvor: Danas, 19.Sep.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Pirot iz novog Prostornog plana Pirota briše sve lokacije za izgradnju MHE na Staroj planini

Direktor JP za planiranje i uređenje građevinskog zemljišta u Pirotu Slaviša Svilarov izjavio je danas da će iz novog Prostornog plana Grada Pirota koji počinje da se radi biti izbrisane sve lokacije za izgradnju mini hidrocentrala na prostoru zaštićenog područja Parka prirode Stara planina. Članak Grad Pirot iz novog Prostornog plana Pirota briše sve lokacije za izgradnju MHE na Staroj planini se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pirot izbacuje mini-hidrocentrale iz novog Prostornog plana

Izvor: JužneVesti.com, 19.Sep.2019

Sve postojeće potencijalne lokacije za mini-hidroelektrane na Staroj planini biće izbačene iz novog Prostornog plana grada Pirota, kaže direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju Slaviša Svilarov. On očekuje od države da reši problem onih projekata MHE koji su već dobili dozvole.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.