Grad Beograd preuzima nadležnost nad opštinskim građevinskim inspekcijama

Izvor: Danas, 11.Nov.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Beograd preuzima nadležnost nad opštinskim građevinskim inspekcijama

Osma sednica Skupštine grada zakazana je za sredu, 14. novembar, a na dnevnom redu će se naći Predlog odluke o otpisu potraživanja dospelih na dan 31. decembra 2016. godine, po osnovu neizmirenih potraživanja za stanove solidarnosti Grada Beograda prema privrednom društvu "Galenika" a.d. iz Beograda. Članak Grad Beograd preuzima nadležnost nad opštinskim građevinskim inspekcijama se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lokalni front: Više se čuje kašalj u Beogradu, nego vrisak iz ostatka Srbije

Izvor: Danas, 11.Nov.2018

Kada živite daleko od Beograda onda se vaš glas koliko god bili glasni čuje veoma tiho ili se u najgorem slučaju ne čuje uopšte. Članak Lokalni front: Više se čuje kašalj u Beogradu, nego vrisak iz ostatka Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.