Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grabljama slupao prozor na kući nakon što mu je supruga imala udes

BIJELJINA - Žena DŽ.H.M. (35) teško je povrijeđena kao suvozač u automobilu koji je sletio s puta u mjestu Pervani na regionalnom putu Bratunac-Konjević polje, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Povrijeđena je prebačena u Klinički centar Tuzla gdje je rečeno da je primljena na ortopediju i traumatologiju, da nije vitalno ugrožena i da je u stabilnom stanju.

Dvadesetosmogodišnjak E.M. iz Srebrenice, vozač sitroena koji je sletio s puta i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u kojem je povrijeđena njegova trudna supruga, otišao je u bratunačko naselje Hrnčići i na jednoj kući grabljama polupao prozore, a u dvorištu oštetio parkirani automobil opel vektru.

Policija je ovo lice prevezla u Medicinski centar Zvornik radi ukazivanja pomoći nakon saobraćajne nezgode u kojoj je lakše povrijeđeno.

Protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj o oštećenju tuđe stvari.

Saobraćajna nezgode dogodila se juče u 2.10 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.