Grabar Kitarović potvrdila dolazak na Vučićevu inauguraciju

Izvor: RTS, 03.Jun.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grabar Kitarović potvrdila dolazak na Vučićevu inauguraciju

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović potvrdila je na samitu Brdo-Brioni u Sloveniji da će u Beogradu prisustvovati inauguraciji novog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Aleksandar Vučić je danas na skupu lidera Jugoistočne Evrope na Brdu kod Kranja prvi put učestvovao u svojstvu šefa države i tom prilikom je pozvao kolege iz okruženja da dođu u Beograd na njegovu inauguraciju, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Hina.

Odlazak u Beograd potvrdila je i hrvatska predsednica, na zajedničkoj konferenciji za štampu sa slovenačkim kolegom Borutom Pahorom i nemačkim predsednikom Frank-Valterom Štajnmajerom, specijalnim gostom skupa.
Dužnost je dve države koje imaju otvorena pitanja da ih rešavaju i grade dobre odnose "u interesu hrvatskog i srpskog naroda i svih građana", rekla je Kolinda Grabar Kitarević, prenosi Hina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednica Hrvatske dolazi na Vučićevu inauguraciju

Izvor: N1 televizija, 03.Jun.2017

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila je na samitu Procesa Brdo-Brioni da će prisustvovati inauguraciji novog predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Beogradu, javila je agencija Hina..."Dužnost je dve države koje imaju otvorena pitanja da ih rešavaju i grade dobre odnose u interesu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.