Govor zbog kog je UHAPŠEN Medojević?! Raskrinkao vezu MILOGORACA I LAŽNE ALBANSKE DRŽAVE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govor zbog kog je UHAPŠEN Medojević?! Raskrinkao vezu MILOGORACA I LAŽNE ALBANSKE DRŽAVE! (VIDEO)

Uhapšen kasno sinoć

Predsednik opozicionog Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević uhapšen je po nalogu Višeg suda u Podgorici u predmetu povodom tvrdnji o primanju i davanju mita.

POČEO TEROR NAD SRBIMA U CRNOJ GORI: Posle Medojevića, zatvor i za poslanika DF-a Milana Kneževića

Medojević, poslanik u Skupštini Crne Gore, uhapšen je bez ukidanja imuniteta i sproveden je u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On je uhapšen kasno sinoć, posle izlaska iz skupštine, a nakon što su poslanici parlamenta usvojili rezoluciju kojom se proglašavaju ništavnim odluke Podgoričke skupštine iz 1918. godine. Šta je to Medojević govorio u crnogorskom parlamentu, pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.