Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govedarica o razgovoru sa Vučićem: Nije bilo pritiska da napustimo vlast na bh. nivou

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica potvrdio je da je razgovarao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem negirajući da je Vučić na njega vršio pritisak da SDS napusti vlast na nivou Bosne i Hercegovine.

“Jasan je stav moj, jasan je stav SDS-a po pitanju napuštanja institucija. Smatramo da to nije pametna politika, da to nije politika odgovornosti. Na taj način možemo da zaštitimo interes Srba”, rekao je Govedarica.

Lider SDS-a je naveo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su potrebna rješenja i da je spreman da razgovara sa mnogima o rješenjima, te da je važan razgovor sa predsjednikom Srbije. Govedarica je naveo da treba očuvati regionalnu stabilnost koju njeguju RS i Srbija.

(ATV)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mediji: Vučić pritiskao Govedaricu; Govedarica: Nije tačno

Izvor: B92, 19.Nov.2017

Predsednik SDS Vukota Govedarica demantovao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na njega vršio pritisak da SDS napusti vlast na državnom nivou BiH...Sarajevski portal vijesti.ba je prethodno. pozivajući se na neimenovane izvore, objavio da je Vučić pozvao Govedaricu i tražio od njega...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.