Izvor: N1 televizija, 07.Mar.2021, 13:14

Gosti N1 o konferenciji: Par ekselans politički marketing, priprema traje danima

Advokat Božo Prelević i novinarka KRIK Bojana Pavlović komentarisali su u Novom danu jučerašnju konferenciju za medije nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Govoreći o slikama koje su juče pokazane, Prelević kaže da "mi inače živimo u zemlji šokantnih slika". Pavlović kaže da priprema za objavljivanje ovoga traje već izvesno vreme. "Poslednjih nekoliko dana je kulminiralo, sa neprestanim najavama predsednika", kaže ona.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Čoban: Fotografije i nakon ubistva Đinđića, strah da i ovaj put ne stane na tome

Izvor: N1 televizija, 08.Mar.2021, 10:50

Direktor Color Press Grupe Robert Čoban izjavio je u Novom danu, govoreći o konferenciji za medije nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost da su "fotografije pokazane odmah nakon ubistva premijera Đinđića, a 20 godina kasnije i dalje ne znamo političku pozadinu". "Bojim se da i ovaj put ne...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.