Gost Novog dana potpredsednik SPS-a Predrag Marković

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gost Novog dana potpredsednik SPS-a Predrag Marković

U prelistavanju štampe gost Novog dana je istoričar i potpredsednik SPS-a, Predrag Marković.

Umesto u redovima i pred šalterima, građani Beograda će od 9. maja decu moći da upisuju u predškolske ustanove i uz pomoć interneta, putem Nacionalnog portala eUprava. Na koji način će to funkcionisati, da li će nam i za to biti potrebna dokumentacija kako bi dete upisali u vrtić razgovaramo s Dušanom Stojanovićem, direktorom Direkcije za elektronsku upravu i Sandrom Pantelić, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << načelnicom Uprave Grada Beograda,

Škole kao obrazovne institucije imaju veliku važnost u obrazovanju i vaspitanju mladih generacija, ali i deca danas imaju jako veliki broj mogućnosti za sticanje znanja ne samo u školskim klupama već tu mogućnost nam pruzaju savremene tehnologije. ž

Ovoga jutra upravo pričamo o jednom, za naše uslove novom načinu učenja, iako je ovaj vid učenja u svetu već uveliko poznat. U pitanju je učenje putem online lekcija, a pošto je vreme spremanja prijemnih ispita i đacima i njihovim roditeljima pokusacemo da objasnimo kako to funkcioniše.

Zato su naši gosti diplomirani inženjer elektrotehnike Zoran Jakovljević koji je idejni tvorac obrazovnog portala ''Učenje na daljinu'' i direktor Matematičke gimnazije i jedan od predavača na sajtu ''Učenje na daljinu'' i direktor matematičke gimnazije Srđan Ognjanović.

Ustanova Studentski kulturni centar Novi Sad tradicionalno desetu godinu zaredom obelezava 9. maj, Dan pobede nad fašizmom, manifestacijom Ritam Evrope. Tim povodom naši gosti su su Nemanja Vuković, p.r. Studentskog kulturnog centra Novi Sad i Jovan Matić frontmen grupe Del Arno bend.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.