Gost Novog dana Srđan Bogosavljević

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gost Novog dana Srđan Bogosavljević

Kakva je bila predizborna kampanja? Ko je najbolje iskoristio za ubeđivanje birača? Da li je bilo zloupotreba državnih funkcija u kampanji? Kako su se ponašali mediji? O ovome u temi jutra govoriće direktor Ipsos stratedžik marketinga Srđan Bogosavljević i Dražen Pavlica iz Biroa za društvena istraživanja.

Žarko Jokanović, pisac i scenarista gost Novog dana s kojim listamo štampu i govorimo o njegovoj novoj knjizi „133 pisma poslušnog građanina Srbije“.

>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />Saznajte kako ohrabriti devojčice da jednoga dana postanu uspešne preduzetnice. O ovome na Međunarodni dan devojčica govoriće osnovac Lara Pantić i Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije.

Deseti festival Supernatural u subotu kod Hajdučke česme na Košutnjaku. U rubrici Izlog osnivač festivala Srđan Stanković govori o tome šta vas tamo čeka i kako je uspeo da spoji promociju zdravog načina života i dobre muzike.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.