Gospođica gospođa se oprostila od čuvenog POPARE: Njene reči teraju suze na oči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gospođica gospođa" se oprostila od čuvenog POPARE: Njene reči teraju suze na oči!

Glumeći Žarka Poparu u seriji "Srećni ljudi" devedesetih godina Zoran Rankić se na malim ekranima sreo sa Milicom Milšom Isaković kojoj je pripala uloga Lare Simonović.

Lara i Popara se nisu slagali u "Srećnim ljudima", ali je iza kamera bila potpuno drugačija situacija.

- Zoran je bio i ostao veliki glumac i čovek! U najlepšem sećanju mi je ostalo snimanje "Srećnih ljudi", i on kao Popara - rekla je Milica nakon vesti da je Zoran Rankić preminuo danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 84. godini u Beogradu.

- Ja sam bila tada mlada glumica, a on već iskusan i dokazan glumac, činio je sve da se osećam potpuno ravnopravno sa njim - dodala je.

U priči scenariste Siniše Pavića i reditelja Aleksandra Đorđevića i Slobodana Šuljagica Milša je igrala Poparinu sekretaricu (Rankić se u ovoj uzlozi u "Srećnim ljudima" sretao i sa Tanjom Bošković (Lola Golubović) i Gordanom Bjelicom, sekretaricom Bebom).

- Zoran i ja smo bili i u istom pozorištu (Beogradskom dramskom pozorištu), nedostajao mi je ovih godina njegov glumački izraz kako u pozorištu tako i na televiziji. Često mislim na njega kao nekog zaista posebnog u svemu i originalnog, koji je i uloge negativaca igrao tako da ga morate voleti. Baš me je potresla vest o njegovom odlasku, sve sam se nadala da ćemo igrati opet zajedno - poručila je.

I Tanja Bošković, koleginica koja je igrala sa njim u "Srećnim ljudima" je neutešna.

- Užasno mi je žao, ali razumite me zašto ne mogu da komentarišem - rekla je Tanja Bošković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.