Izvor: Danas, 14.Jul.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gospođa Neprcović

Kada Đole Vukadinović na sajtu NSPM objavi neki tekst antiprotivan (a da kakav drugi?) sproću moje malenkosti, odmah se ispod teksta sjati pitoreskni komentatorluk u poređenju sa kojim komentatorluk "Famoznog" liči na klub diplomaca Kembridža. Redovno čitam te - nazovimo ih - ispisotine, te zvezdane trenutke samosvesne tupoumnosti koji bi - da nije "naprednih tehnologija" - zauvek ostali skriveni unutar granica nekog od mnoštva ovdašnjih komšiluka i frizeraja.

  Glupost >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << NSPM-ovih komentatora tesno je povezana sa glupošću NSPM-ovih urednika i mastermajndova. Ona je neka vrsta simbioze, veštački "glas naroda" koji ambiciozne NSPM-ovce održava u iluziji da su u pravu. Ko baš ne zna šta će sa sobom, neka ode na NSPM-ov sajt i neka za početak pogleda grafičku prezentaciju teksta Marinka M. Vučinića o kome je ovde već bilo reči. O Neprcovićki ćemo kasnije.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.