Gorska služba pronašla planinarku na Rtnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2020, 16:16

Gorska služba pronašla planinarku na Rtnju

Spasioci Gorske službe spasavanja (GS S) završili su akciju spasavanja na planini Rtanj, kod Boljevca, a planinarka koju su pronašli nije teže povređena.

Kako je saopšteno iz te službe, planinarka, koja je pronađena na planinarskoj stazi u blizini vrha "Šiljak", na nadmorskoj visini od 1.565 metara, ima povredu noge.

U saopštenju se navodi da su, zbog izuzetno nepristupačnog terena, spasioci GS S-a pešačili dva sata da bi stigli do povređene.

Dodaje se da su u akciji spasavanja učestvovala četiri spasioca GS S-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

GORSKA SLUŽBA U AKCIJI: Spasioci krenuli na Rtanj da spasu povređenog planinara

Izvor: Kurir, 16.Maj.2020

Spasioci Gorske službe spasavanja krenuli su u spasilačku akciju na planinu Rtanj, kod Boljevca, u istočnoj Srbiji, saznaje Kurir.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.