Gornji Milanovac: Novi most u Brđanima

Izvor: Šumadija Press, 28.Okt.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gornji Milanovac: Novi most u Brđanima

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković i direktor „Meta Balkana“ iz Beograda, Bojan Starec, potpisali su ugovor o izgradnji mosta na Dičini, u Brđanima.

Ovo je označilo kraj neizvesnosti i zabrinutosti žitelja Brđana, koji su u poplavama 2014. godine ostali bez glavne saobraćajne veze sa Gornjim Milanovcem, zbog teškog oštećenja mosta na Dičini.

Vrednost ugovora je oko 20,6 miliona dinara bez PDV-a. Stari most i betonski stubovi biće demontirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << i srušeni i na tom mestu biće sagrađen nov armirano-betonski most.

Projektnu dokumentaciju za izgradnju sačinio je Saobraćajni institut “CIP” a izgradnja se finansira iz sredstava Fonda solidarnosti Evropske unije i treba da se okonča u roku od 60 dana, računajući od dana uvođenja u posao.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.